Ресторан Златна Моруна

Ресторан се налази у главној улазној кули Андрићграда а име је добио по некада чувеној београдској кафани „Златна моруна“, у којој су се прије Првог свјетског рата окупљали чланови „Младе Босне“.
Зидови овог, по свему необичног ресторана осликани су фрескама познате умјетнице Бисеније Терешченко, која је аутор чувеног мозаика у улици „Младе Босне“ у овом комплексу, на коме су овјековјечени ликови Гаврила Принципа и његових младобосанаца.
Ресторан посједује салу капацитета 44 мјеста, три одвојена сепареа са капацитетом по 8 мјеста и љетну башту капацитета 40 мјеста. У понуди ресторана имамо најукуснија јела домаће, националне и интернационалне кухиње. Врхунски ниво услуге у љубазно особље учиниће све да Ваш боравак у ресторану учине још пријатнијим. Ресторан је такође погодан да у прелијепом амбијенту организујете разна славља и свечаности.
Први гости „Златне моруне“ били су учесници осмог филмско-музичког фестивала „Кустендорф“, који је крајем јануара одржан на Мећавнику у Мокрој Гори, међу којима је био и познати амерички режисер мексичког поријекла, Алфонсо Куарон, славни руски режисер Никита Михалков и многи други.