Дрински котлић

Организатор манифестације „Дрински котлић“ је Туристичка организација општине Вишеград, а одржава се сваке године у септембру мјесецу, на платоу поред ћуприје. Учешће у такмичарском дијелу подразумијева спремање традиционалне рибље чорбе, у котлићу на ватри, а за три најбоље пласиране екипе обезбјеђене су вриједне награде и пехари.
За посјетиоце манифестације организатор припрема велики рибљи котлић за бесплатну дегустацију. Циљ манифестације „Дрински котлић“ је промоција потенцијала ријеке Дрине и гастрономске понуде Вишеграда.Организатор манифестације „Дрински котлић“ је Туристичка организација општине Вишеград, а одржава се сваке године у септембру мјесецу, на платоу поред ћуприје. Учешће у такмичарском дијелу подразумијева спремање традиционалне рибље чорбе, у котлићу на ватри, а за три најбоље пласиране екипе обезбјеђене су вриједне награде и пехари.
За посјетиоце манифестације организатор припрема велики рибљи котлић за бесплатну дегустацију. Циљ манифестације „Дрински котлић“ је промоција потенцијала ријеке Дрине и гастрономске понуде Вишеграда.

Сајам књига

крај јуна и почетак јула
Прочитај више