Апартман и собе Лотика

Смјештајни објекат „Лотика“ апартман и собе налази се на мјесту уз некадашњи „Лотикин хотел“ из романа На Дрини ћуприја. Налазимо се на градском тргу у Вишеграду, 100 м од вишеградске ћуприје, и 400 м од комплекса Андрићград.
Гостима нудимо четири смјештајне јединице:

Апартман капацитета 7 особа, са засебним улазом. Апартман посједује дневни боравак са тросједом на развлачење, комплетно опремљену кухињу, купатило и двије спаваће собе ( у једној соби су два одвојена обична лежаја, а у другој један француски и један обични лежај.)
Соба са француским лежајем и сопственим тоалетом
Студио апартман са три одвојена лежаја и сопственим тоалетом
Студио апартман с француским лежајем и два кревета на развлачење
Студио апартман с француским лежајем и два кревета на развлачење у сутерену објекта

Објекат је климатизован, опремљен модерним и елегантним намјештајем, засебним купатилима, Wи-Фи интернетом, кабловском телевизијом, тако да сваком госту пружи
осјећај удобности, топлине, приватности и угођај дома. Објекат посједује и велику терасу с гарнитуром за сједење на обали Дрине, с погледом на вишеградску ћуприју. Обезбјеђен паркинг за госте.
За већи број ноћења одобравамо попуст.
Посјетите нас и осјетите удобност топлог дома у Апартману и собама „Лотика“.

Својим гостима нудимо и услуге туристичких вожњи на ријеци Дрини:

1.Вишеград Стари Брод 16 км

2. Вишеград ушће ријеке Жепе 22 км

3.Вишеград локална вожња у трајању од 40 минута ( панорамско разгледање знаменитости са воде и упознавање истих )Барка Лотика полази и пристаје са пристаништа испод Хотела Вишеград.

Дођите да заједно узивамо у чарима ријеке Дрине, уз капетанску причу вас доживљај ће бити потпунији. Потрудићемо се максимално да понесете лијепе успомене из Вишеграда.