Мотел Аура

Мотел „Аура“ се налази на магистралном путу М5, Београд-Требиње, на лијевој обали ријеке Дрине, у непосредној близини бензинске и плинске станице, ауто сервиса и вулканизерске радње и повољан је за путнике у транзиту.

Мотел „Аура“ располаже са 9 соба (једнокреветне, двокреветне и двокреветне са француским лежајем), што је укупно 20 лежајева.

Све собе су уређене по европским стандардима: аутоматско централно гријање, засебан тоалет са централизованим снадбијевањем топлом водом, клима уређај, кабловска ТВ, мини бар, балкон. Мотел посједује сопствени паркинг простор са видео надзором.

Ресторанска понуда, уз богату винску карту и разноврстан избор алкохолних и освјежавајућих пића, нуди широку палету хладних и топлих предјела, готових јела, специјалитета са роштиља, као и специјалитета од дивљачи и рибе.

Као посебан куриозитет, организујемо једнодневна крстарења кањоном Дрине, по програму наручиоца уз специјалан попуст за ловце и риболовце.

Обзиром да је замишљен и реализован као дио породичног бизниса, мотел „Аура“ у себи носи ноту интимне породичне атмосфере у којој гости неизоставно постају пријатељи, а домаћини сапутници на путешествију кроз историју Вишеграда.