Сеоско домаћинство-камп Стари Брод

Сеоско домаћинство са кампом Стари Брод налази се у селу Ђуревићи, засеок Ристићи, на самом улазу у кањон ријеке Дрине, 17 km од Вишеграда. У оквиру Кампа Стари Брод постоји и ресторан капацитета 50 мјеста, са очаравајућим погледом на Дрину. Јагњетина и телетина испод сача, дринска риба, роштиљ, домаћи хљеб и још много тога припремљеног по традиционалним рецептима са много труда и љубави. Ово поднебље можете осјетити и кроз традиционална пића, као што су шљивовица, крушка и ракија од јабука, направљене од домаћих сорти воћа.

Еко камп посједује два објекта за смјештај – нову и стару кућу. Нова кућа има двије одвојене цјелине-апартман величине 50 m² са капацитетом од четири лежаја и поткровље величине 36 m² са четири лежаја. Обје цјелине имају засебно купатило. Собе су са стилом опремљене, потпуно прилагођене за одмор и пријатан боравак. Капацитет старе куће је 5 лежајева.

Гостима кампа Стари брод на располагању је и Туристички брод „Соња“ намјењен за крстарење кањоном ријеке Дрине (Вишеград – Перућац 54 km, камп „Стари брод“ 17 км). Брод „Соња“ може да угости 45 путника, уз могућност послужења хране у пријатној атмосфери уз музику уживо по договору.

До домаћинства Стари Брод најлакше се може доћи Дрином, будући да власници имају и свој туристички брод, друга опција је одлазак путем дужине 17 км, од чега је 12 км асфалтног пута до села Прелово, а затим наставак макадамским путем. Овај дио пута погодан је за теренска или старија возила, а уз договор с власницима домаћинства они могу организовати превоз до Старог Брода.