Апартман Иве Андрића 3.

Апартман Иве Андрића 3. налази се у Вишеграду, само 200 м од чувене вишеградске ћуприје. Гостима су на располагању двије смјештајне јединице у оквиру породичне куће.
Приземље куће располаже са терасом у дворишту, којем хлад прави кајсија стара 30 година. Прави је ужитак попити кафу на тераси, и посматрати Дрину, околна брда и природу, уз цвркут птица. Приземље се састоји од дневне собе са два кревета и спаваће собе са великим брачним креветом. Обје собе гледају право на вишеградску ћуприју и околну природу. Поред соба, на располагању је кухиња и пространо купатило.
Смјештајна јединица у поткровљу располаже са једном собом са брачним креветом, из које се пружа панорама и директан поглед на вишеградску ћуприју, околна брда, град, као и Зип лине на видиковцу Буткове стијене. Из собе се улази на велику и широку терасу, која је потпуно опремљена за уживање у топлим, али и кишним данима, као и за читање књига. Додатно, ту је дневни боравак са угаоном гарнитуром на расклапање и кухињом у склопу дневне собе, као и купатило.
Бесплатан паркинг је у склопу дворишта, као и бесплатан wи-фи, а додатно смо припремили дијечији кутак, воће, хладно освјежење, кафу, чајеве, као и топлу добродошлицу домаћице Драгице.