Apartman Ive Andrića 3.

Apartman Ive Andrića 3. nalazi se u Višegradu, samo 200 m od čuvene višegradske ćuprije. Gostima su na raspolaganju dvije smještajne jedinice u okviru porodične kuće.

Prizemlje  kuće raspolaže sa terasom u dvorištu, kojem hlad pravi kajsija stara 30 godina. Pravi je užitak popiti kafu na terasi, i posmatrati Drinu, okolna brda i prirodu, uz cvrkut ptica. Prizemlje se sastoji od dnevne sobe sa dva kreveta i spavaće sobe sa velikim bračnim krevetom. Obje sobe gledaju pravo na višegradsku ćupriju i okolnu prirodu. Pored soba, na raspolaganju je kuhinja i prostrano kupatilo.

Smještajna jedinica u potkrovlju raspolaže sa jednom sobom sa bračnim krevetom, iz koje se pruža panorama i direktan pogled na višegradsku ćupriju, okolna brda, grad, kao i Zip line na vidikovcu Butkove stijene. Iz sobe se ulazi na veliku i široku terasu, koja je potpuno opremljena za uživanje u toplim, ali i kišnim danima, kao i za čitanje knjiga. Dodatno, tu je dnevni boravak sa ugaonom garniturom na rasklapanje i kuhinjom u sklopu dnevne sobe, kao i kupatilo.

Besplatan parking je u sklopu dvorišta, kao i besplatan wi-fi, a dodatno smo pripremili diječiji kutak, voće, hladno osvježenje, kafu, čajeve, kao i toplu dobrodošlicu domaćice Dragice.