Mотел Панорама Ресорт

Удобан мотел Панорама Ресорт који зрачи гостопримством и пријатном атмосфером, смјештен на погодној локацији 12 км од Вишеграда. Мотел Панорама Ресорт је званично почео са радом септембра 2016. године. Мотел је прикладан за смјештај пословних људи, пролазних гостију и туриста у пропутовању кроз град Вишеград и његова туристички привлачна околна мјеста.

Посједујемо модерни базен полуотвореног типа уз Дринско језеро и сопствени паркинг простор, лоциран на платоу испред мотела, који је под сталним надзором. Љубазно особље на располагању вам је 24 сата дневно како би Ваш боравак био што удобнији и остао Вам у незаборавном сјећању. Мотел располаже са 6 соба за 2 особе, 3 бунгалова за 2 особе, 2 бунгалова за 4 особе, 6 бунгалова за 5 особа, бунгалов за 6 особа. Собе су опремљене по највишим стандардима који задовољавају свачији укус што укључује француске лежајеве, засебна купатила, клима уређаје, дигиталне ТВ пријемнике, телефоне, мини барове, те гратис приступ интернету у цијелом објекту. У понуди су једнокреветне и двокреветне собе са доручком.

Само 12 км од мотела се налази и познати вишеградски мост Мехмед-паше Соколовића. У приземљу мотела налази се ресторан који нуди специјалитете домаће и интернационалне кухиње као и кафе бар који је отворен 0-24х.
Ресторан и његове баште уз дринско језеро у склопу мотела су мјеста на којима можете доручковати, вечерати, уживати у лаганој музици и добром вину, те склапати нова пријатељства.

Гостима су на располагању и фитнес центар, као и наш кафе сплав на дринском језеру у непосредној близини мотела. У близини је и Рибњак Међеђа који посједује башту у којој посјетиоци могу присуствовати припреми рибе која им се служи. Жеља руководства и особља мотела и ресторана Панорама Ресорт јесте да направе угоститељски објекат који ће задовољити све жеље и потребе посјетитеља.