Motel Panorama Resort

Udoban motel Panorama Resort koji zrači gostoprimstvom i prijatnom atmosferom, smješten na pogodnoj lokaciji 12 km od Višegrada. Motel Panorama Resort je zvanično počeo sa radom septembra 2016. godine. Motel je prikladan za smještaj poslovnih ljudi, prolaznih gostiju i turista u proputovanju kroz grad Višegrad i njegova turistički privlačna okolna mjesta.

Posjedujemo moderni bazen poluotvorenog tipa uz Drinsko jezero i sopstveni parking prostor, lociran na platou ispred motela, koji je pod stalnim nadzorom. Ljubazno osoblje na raspolaganju vam je 24h dnevno kako bi Vaš boravak bio što udobniji i ostao Vam u nezaboravnom sjećanju. Motel raspolaže sa 6 soba za 2 osobe, 3 bungalova za 2 osobe, 2 bungalova za 4 osobe, 6 bungalova za 5 osoba, bungalov za 6 osoba. Sobe su opremljene po najvišim standardima koji zadovoljavaju svačiji ukus što uključuje francuske ležajeve, zasebna kupatila, klima uređaje, digitalne TV prijemnike, telefone, mini barove, te gratis pristup internetu u cijelom objektu. U ponudi su jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa doručkom.

Samo 12 km od motela se nalazi i poznati višegradski most Mehmed-paše Sokolovića. U prizemlju motela nalazi se restoran koji nudi specijalitete domaće i internacionalne kuhinje kao i kafe bar koji je otvoren 0-24h.
Restoran i njegove bašte uz drinsko jezero u sklopu motela su mjesta na kojima možete doručkovati, večerati, uživati u laganoj muzici i dobrom vinu, te sklapati nova prijateljstva.

Gostima su na raspolaganju i fitnes centar, kao i naš kafe splav na drinskom jezeru u neposrednoj blizini motela. U blizini je i Ribnjak Međeđa koji posjeduje baštu u kojoj posjetioci mogu prisustvovati pripremi ribe koja im se služi. Želja rukovodstva i osoblja motela i restorana Panorama Resort jeste da naprave ugostiteljski objekat koji će zadovoljiti sve želje i potrebe posjetitelja.