Prodavci suvenira dobili kućice za prodaju

31.08.2017.

Predstavnici opštine Višegrad potpisali su ugovore sa prodavcima o dodjeli 19 kućica za suvenire, čime su stvoreni uslovi za kvalitetnu prodaju i bolji imidž grada kao turistički lijepo uređenog mjesta.

Načelnik opštine Mladen Đurević rekao je da je ideja o kućicama za suvenire nastala početkom godine.
„Sada će korisnici imati nove, lijepe, uredne kućice, te će konačno biti doveden red u toj branši, koja je prethodnih godina bila zapuštena“, istakao je Đurević.
On je rekao da opština Višegrad radi na stvaranju boljih uslova za život svih građana, a da je prioritet opštine i uređenje grada.
„Višegrad je turistička destinacija u koju dolaze brojni gosti sa svih strana. Želimo da iz Višegrada odu sa najljepšim utiscima, a mi ćemo raditi na uređenju grada i proširenju sadržaja da bi zadržali turiste što duže“, dodao je Đurević i zahvalio Turističkoj organizaciji Višegrad na pomoći u realizaciji ovog projekta.

Direktor Turističke organizacije Višegrad Olivera Todorović kaže da će prodavci imati kvalitetniji način prodaje i da su stvoreni uslovi za jačanje turističke privrede, što dovodi do povećanja zapošljavanja.
Todorovićeva je zahvalila opštini Višegrad, te naglasila da su kućice za suvenire bitne zbog poboljašanja uslova i razvoja preduzetništva.

SRNA