Seosko domaćinstvo-kamp Stari Brod

Seosko domaćinstvo sa kampom Stari Brod nalazi se u selu Đurevići, zaseok Ristići, na samom ulazu u kanjon rijeke Drine, 17 km od Višegrada. U okviru Kampa Stari Brod postoji i restoran kapaciteta 50 mjesta, sa očaravajućim pogledom na Drinu. Jagnjetina i teletina ispod sača, drinska riba, roštilj, domaći hljeb i još mnogo toga pripremljenog po tradicionalnim receptima sa mnogo truda i ljubavi. Ovo podneblje možete osjetiti i kroz tradicionalna pića, kao što su šljivovica, kruška i rakija od jabuka, napravljene od domaćih sorti voća.

Eko kamp posjeduje dva objekta za smještaj – novu i staru kuću. Nova kuća ima dvije odvojene cjeline-apartman veličine 50 m² sa kapacitetom od četiri ležaja i potkrovlje veličine 36 m² sa četiri ležaja. Obje cjeline imaju zasebno kupatilo. Sobe su sa stilom opremljene, potpuno prilagođene za odmor i prijatan boravak. Kapacitet stare kuće je 5 ležajeva.

Gostima kampa Stari brod na raspolaganju je i Turistički brod „Sonja“ namjenjen za krstarenje kanjonom rijeke Drine (Višegrad – Perućac 54 km, kamp „Stari brod“ 17 km). Brod „Sonja“ može da ugosti 45 putnika, uz mogućnost posluženja hrane u prijatnoj atmosferi uz muziku uživo po dogovoru.

Do domaćinstva Stari Brod najlakše se može doći Drinom, budući da vlasnici imaju i svoj turistički brod, druga opcija je odlazak putem dužine 17 km, od čega je 12 km asfaltnog puta do sela Prelovo, a zatim nastavak makadamskim putem. Ovaj dio puta pogodan je za terenska ili starija vozila, a uz dogovor s vlasnicima domaćinstva oni mogu organizovati prevoz do Starog Broda.