У суботу привремена обустава саобраћаја у Вишеграду

18.04.2024.

Поводом одржавања „Међународне бициклистичке трке Београд – Бања Лука 2024“ и проласка учесника ове спортске манифестације кроз подручје Полицијске управе Фоча, 20. априла 2024. године планирана је обустава саобраћаја на неколико дионица пута.

У циљу безбједности свих учесника спортске манифестације – обавјештавамо грађане да ће у суботу 20.04.2024. године у временском периоду од 11,00 часова до проласка такмичара бити потпуна обустава саобраћаја улицама у Вишеграду и то Андрићград- ул. Ужичког корпуса, Иве Андрића –ул. преко моста Мехмед паше Соколовића, Палих бораца, Краља Петра И Карађорђевића, Ужичког корпуса, а затим на дионици преко магистралног пута од Родић брда преко Босанске Јагодине до Добруна.

Планирана је сукцесивна обустава саобраћаја истог дана у периоду од 11,00 до 14,00 часова на регионалном путу од Добруна преко Бијелих брда и Увца до границе Републике Српске и Републике Србије – Прелац. Након тога се наставља кроз Рудо улицама Ђенерала Драгољуба Драже Михајловића, Краља Петра И ослободиоца, Вожда Карађорђа Петровића и даље према магистралном путу до Доње Стрмице до Бродара.

Трка се наставља магистралним путем на територији општине Ново Горажде на ком ће бити сукцесивна обустава саобраћаја на путној комуникацији преко Међеђе, Устипраче, Пршиног потока и даље се наставља према општини Рогатица.

У циљу безбједности наведене спортске манифестације молимо грађане за стрпљење и разумијевање, те да у наведеним периодима користе алтернативне путне правце.