Održana promocija turističke ponude Višegrada na Zlatiboru

26.05.2022.

Uz slogan “Od kulture do avanture” danas je zvanično počela nova promotivna kampanje Turističke organizacije opštine Višegrad za ovu turističku sezonu.
U prostorijama Kulturnog centra Turističke organizacije Zlatibor, danas je održana prezentacija turističke ponude Višegrada, namijenjena vlasnicima turističkih agencija na Zlatiboru, kao i zlatiborskim hotelijerima, a zatim je promocija nastavljena na mobilnom promo štandu na šetalištu u centru Zlatibora.
Zlatiborske turističke agencije već duži niz godina organizuju izlete sa Zlatibora do Višegrada, a cilj današnje prezentacije bio je da agencijama i velikim hotelijerima predstavimo ponudu i aktivnosti na rijeci Drini, kako bi istu u većoj mjeri uvrstili u programe svojih programa za posjete Višegradu. Posebno je predstavljena ponuda krstarenja i vožnji brodićima po Drini, vožnje kajacima i SUP daskama, ZIP line, kao i nova turistička atrakcija, izleti do Starog Broda gliserom Water Taxi.
Već sutra, 27. maja promocija se nastavlja nastupom na Sajmu turizma u Bijeljni, a nakon toga slijedi promo kampanja putem bilborda, kao i putem društvenih mreža.