Одржана промоција туристичке понуде Вишеграда на Златибору

26.05.2022.

Уз слоган „Од културе до авантуре“ данас је званично почела нова промотивна кампање Туристичке организације општине Вишеград за ову туристичку сезону.
У просторијама Културног центра Туристичке организације Златибор, данас је одржана презентација туристичке понуде Вишеграда, намијењена власницима туристичких агенција на Златибору, као и златиборским хотелијерима, а затим је промоција настављена на мобилном промо штанду на шеталишту у центру Златибора.
Златиборске туристичке агенције већ дужи низ година организују излете са Златибора до Вишеграда, а циљ данашње презентације био је да агенцијама и великим хотелијерима представимо понуду и активности на ријеци Дрини, како би исту у већој мјери уврстили у програме својих програма за посјете Вишеграду. Посебно је представљена понуда крстарења и вожњи бродићима по Дрини, вожње кајацима и СУП даскама, ЗИП лине, као и нова туристичка атракција, излети до Старог Брода глисером Water Taxi.
Већ сутра, 27. маја промоција се наставља наступом на Сајму туризма у Бијељни, а након тога слиједи промо кампања путем билборда, као и путем друштвених мрежа.