Све спремно за наступ Вишеграда на 45. Међународном сајму туризма у Београду

16.02.2024.

На предстојећем Међународном сајму туризма у Београду Туристичка организација општине Вишеград ће по први пут наступити на свом промотивном штанду, у хали 1 Београдског сајма, у склопу централне сајамске хале у којој наступају и остале туристичке дестинације из Републике Српске.

Наш план је да први дан сајма, с почетком у 13 часова, одржимо презентацију угоститељске понуде Вишеграда, на којој ће своје гастрономске специјалитете представити Туристички комплекс Андрићград, Хотел Вишеград, Хотел Вилина влас из Вишеградске Бање, као и вишеградски ресторани. Остале дане сајма на нашем штанду биће стално присутни запослени из ТО Вишеград, као и представници привредних субјеката туристичке привреде Вишеграда, како би директно остварили пословне контакте с туроператерима и другим организаторима путовања с тржишта Србије, које је за Вишеград најзначајније и најмасовније по броју посјета.

За потребе сајамског наступа урађене су и нове тематске промотивне брошуре Вишеграда, као и пратећи промотивни материјали с мотивима Вишеграда. У новој брошури под називом „Иће и пиће“ представљена је комплетна угоститељска понуда Вишеграда, а у брошури „Дрина“ представљена је туристичка понуда Вишеграда везана за ријеку Дрину и њене обале. Представници туристичке привреде Вишеграда који не присуствују лично на сајму имају могућност да до уторка, 20. фебруара доставе своје промотивне материјале у просторије Туристичке организације општине Вишеград.

Београдски сајам туризма одржаће се у периоду од 22. до 25 фебруара 2024. године.