У Нову годину с новим промо материјалима Вишеграда

30.12.2021.

Туристичка организација општине Вишеград Нову годину спремно дочекује с новим промотивним материјалима Вишеграда. Ових дана из штампе је изашла нова допуњена верзија туристичке брошуре Вишеграда, у којој су на једном мјесту представљене све најважније туристичке атракције Вишеграда, актуелна туристичка понуда активности којима се могу бавити туристи који посјећују нашу општину, као и угоститељско-гастрономска понуда.
По ријечима Оливере Тодоровић, директорице Туристичке организације Вишеград, нова брошура допринјеће бољој промоцији туристичке привреде Вишеграда у наредној сезони. Брошура је модерног атрактивног дизајна, с низом нових фотографија, у двојезичној српско-енглеској варијанти, а штампана је у тиражу од 3.000 примјерака. Поред брошуре израђене су нове разгледнице с мотивима Вишеграда и Андрићграда, као и папирна промо кеса. У фебруару је најављено одржавање Међународног сајма туризма у Београду и то ће бити прилика за званично представљање новог промо материјала Вишеграда.
Цјелокупна средства за штампу новог промо материјала обезбјеђена су из средстава уплаћене боравишне таксе у току 2021. године.