U Novu godinu s novim promo materijalima Višegrada

30.12.2021.

Turistička organizacija opštine Višegrad Novu godinu spremno dočekuje s novim promotivnim materijalima Višegrada. Ovih dana iz štampe je izašla nova dopunjena verzija turističke brošure Višegrada, u kojoj su na jednom mjestu predstavljene sve najvažnije turističke atrakcije Višegrada, aktuelna turistička ponuda aktivnosti kojima se mogu baviti turisti koji posjećuju našu opštinu, kao i ugostiteljsko-gastronomska ponuda.
Po riječima Olivere Todorović, direktorice Turističke organizacije Višegrad, nova brošura doprinjece boljoj promociji turističke privrede Višegrada u narednoj sezoni. Brošura je modernog atraktivnog dizajna, s nizom novih fotografija, u dvojezičnoj srpsko-engleskoj varijanti, a štampana je u tiražu od 3.000 primjeraka. Pored brošure izrađene su nove razglednice s motivima Višegrada i Andrićgrada, kao i papirna promo kesa. U februaru je najavljeno održavanje Međunarodnog sajma turizma u Beogradu i to će biti prilika za zvanično predstavljanje novog promo materijala Višegrada.
Cjelokupna sredstva za štampu novog promo materijala obezbjeđena su iz sredstava uplaćene boravišne takse u toku 2021. godine.