Popunjeni smještajni kapaciteti

26.12.2021.

Smještajni kapaciteti u Višegradu u potpunosti su popunjeni za novogodišnje praznike, podaci su Turističke organizacije.

Direktor višegradske Turističke organizacije Olivera Todorović rekla je Srni da za doček Nove godine u Višegradu vlada veliko interesovanje i da su smještajni kapaciteti već odavno popunjeni.

„Do sada smo imali organizovane dočeke u hotelima, kao i u brojnim kafićima za koje vlada veliko interesovanje, a koncert u Andrićgradu će doprinijeti većoj posjećenosti“, istakla je Todorovićeva.

Ona je naglasila da su turisti iz regiona zainteresovani da Novu godinu dočekaju u Višegradu, koji je dobro poznat, a dobar odnos kvaliteta i cijene je ono što privlači turiste.

„Boravak u Višegradu je interesantan jer je u blizini velikih zimskih turističkih centara Jahorine i Zlatibora, a Višegrad svojom svojom raznolikom ponudom zdravstvenog i kulturnog turizma pruža mogućnosti sadržajnog boravka“, izjavila je Todorovićeva.

Ona je napomenula da praznične dane upotpunjuje bogata gastronomska ponuda sa specijalitetima koji su u regionu poznati.

SRNA